Setkání u BURČÁKU

burcak terminy_oprava

Přijďte ochutnat čerstvé sezónní nápoje BURČÁK a jablečný mošt na Komenského náměstí ve dnech/časech uvedených na pozvánce.

Budete mít možnost s námi osobně diskutovat o našich představách o směřování našeho města Nového Strašecí, které prezentujeme v našem volebním programu.

Kromě nás bude přítomen i námi podporovaný kandidát do Senátu Leo Steiner, se kterým se můžete osobně seznámit a zjistit, čeho chce v případě svého zvolení do Senátu dosáhnout a jak chce pracovat pro náš region.

Krátká zpráva z prvního BURČÁKOVÉHO dýchánku ze soboty 27.9.:
Děkujeme všem, kteří se u našeho stánku zastavili a kromě ochutnávky alko i nealko jablečných čerstvých produktů využili příležitosti s námi, či s kandidátem do senátu Leo Steinerem, prohodit třeba i pár slov o blížících se komunálních a senátních volbách. Další burčáková příležitost se koná v odpoledních hodinách ve středu 8. října, všichni jste vítáni!

Něco málo obrázků:

burcak 1 burcak 2 burcak 3 burcak 4 burcak 5